Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatii de peste 1 miliard de euro lansate in luna iunie

I.D. Investiţii /

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Numai de la inceputul lunii iunie in Romania au fost lansate licitatii de peste 1 miliard de euro in constructii si infrastructura care asteapta sa-si gaseasca castigatorii, arata o analiza realizata de site-ul licitatia.ro.

    Primele 10 licitatii in domeniul constructiilor au in total o valoare de 2,69 miliarde lei si sunt preponderent lucrari de infrastructura.

    Cea mai mare licitatie, estimata la 1 miliard de lei, a fost lansata in iunie de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale si vizeaza "proiectarea si executarea Autostrazii Lugoj- DEVA, lot 4."

    Interesant e faptul ca toate licitatiile aflate in top 20 dupa valoarea estimata, sunt proiecte ce vor fi construite in provincie si nu in Capitala.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional