Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatii pentru lucrari de apa/apa uzata la Harghita

I.D. Investiţii /

Au demarat licitatiile pentru reabilitarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa si canalizare menajera din patru localitati ale judetului Harghita.

Lucrarile sunt impartite in doua contracte avand fiecare o perioada de implementare de 21 de luni. Finantarea invesititiilor se va realiza prin Programul Operational Sectorial de Mediu Axa prioritara 1 pentru "Extinderea si modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata" in procent de 77,4% si prin co-finantare nationala in proportie de 22,6%.

Procedurile de licitatie prin cerere de oferte au fost demarate de beneficiarul proiectelor, SC Harviz SA, la 20 septembrie 2012, contractele urmand sa fie atribuite potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Sase statii de pompare apa uzata vor fi construite in Fitod si Leliceni

Contractul pentru lucrari de apa si canalizare in localitatile Miercurea Ciuc, Soimeni, Fitod si Leliceni a fost evaluat intre 36,49 milioane lei si 39,5 milioane lei.

Operatorii economici interesati sunt invitati sa depuna ofertele pana la data de 14 noiembrie 2012.

Astfel, in municipiul Miercurea Ciuc reteaua de distributie apa va fi extinsa cu aproximativ 2 km si reabilitata pe aproximativ 3,5 km. Totodata reteaua de canalizare menajera va fi extinsa cu aproximativ 11,2 km si reabilitata pe aproximativ 1 km. Constructia a 10 statii de pompare apa uzata menajera si executia conductelor de refulare este de asemenea inclusa in proiect.

In localitatea Soimeni reteaua de distributie apa potabila va fi extinsa cu o lungime de 5 km iar cea de canalizare cu o lungime de aproximativ 1 km.

In schimb in localitatea Fitod reteaua de canalizare menajera va fi extinsa cu o lungime de 4 km, iar in Leliceni cu aproximativ 7,5 km. Totodata, in Fitod si Leliceni vor fi construite sase statii de pompare apa uzata menajera si vor fi executate 2,3 km conducte de refulare.

10 statii de pompare ape uzate vor fi instalate la Ciceu

Investitiile din localitatea Ciceu au fost estimate intre suma de 24,27 milioane lei si 26 milioane lei fara TVA.

Proiectul include realizarea unei retele noi de alimentare cu apa cu lungimea de aproximativ 17 Km si a noii retele de canalizare menajera cu lungimea de aproximativ 14,5 km. De asemenea vor fi instalate 10 statii de pompare apa uzata menajera si vor fi executati aproximativ 9 km de conducte de refulare.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 noiembrie 2012, ora 09:00.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional