Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Liniile de tramvai din Craiova intra in reabilitare

A.D. Investiţii /

Liniile de tramvai din Craiova intra in reabilitare

Primaria Municipiului Craiova va implementa un proiect de modernizare a infrastructurii de transport in comun cu fonduri europene prin Programul Operational Regional (POR). Costurile totale ale proiectului sunt de peste 60,2 milioane lei, din care valoarea finantarii nerambursabile reprezinta 47,55 milioane lei, au anuntat reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest "Oltenia" (ADR SV).

Concret, in cadrul proiectului vor fi reabilitati peste 14 km de cale simpla de tramvai pe bulevardele Dacia, Nicolae Titulescu si Calea Severinului, vor fi modernizate 10 peroane de tramvai si se va realiza un sistem de management al traficului pentru 16 intersectii. Durata de implementare a proiectului este de 34 de luni, conform acelorasi surse.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional