Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Locuinţe noi pentru doua familii afectate de inundaţii

F.A. Piaţa Imobiliară /

Două familii ale căror locuinţe au fost distruse de inundaţiile din această vară au primit, astăzi, cheile unor locuinţe noi. În satul Rotunda, comuna Doljeşti, din judeţul Neamţ, din banii donaţi de angajaţii companiei Hidroelectrica, au fost ridicate două case noi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Fondul de solidaritate al Hidroelectrica pentru sinistraţi este constituit exclusiv din donaţii ale salariaţilor companiei şi se ridică la valoarea de 800 000 lei.

Pe lângă cele două lucrări finalizate, alte două proiecte realizate din donaţii sunt în curs de desfăşurare, şi anume construirea unei a treia locuinţe în comuna Hănţeşti, judeţul Suceava şi repararea şi modernizarea şcolii generale din Dorohoi, judeţul Botoşani.

Dincolo de solidaritatea cu cei învinşi de ape, hidroenergeticienii continuă amenajările hidrotehnice de pe Siret. Hidrocentrala de la Movileni a făcut ca în zone unde au fost inundaţii mari în trecut, cum e Vadu-Roşca, apele să poată fi stăpânite.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional