Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Locuintele din sud-ul Capitalei au in continuare cea mai mare cautare

I.D. Piaţa Imobiliară /

Sudul Capitalei ramane cea mai cautata si mai accesibila zona in care se dezvolta proiecte rezidentiale. Dezvoltatorii imobiliari din Zona de Sud livreaza la finele acestui an, un numar de peste 600 unitati locative noilor proprietari, potrivit unui comunicat remis de sudrezidential.ro.

Vedeta incontestabila in materie de achizitie imobiliara ramane si in acest an apartamentul spatios cu 2 camere decomandat de pana la 50.000 euro amplasat cat se poate de aproape de o statie de metrou. Pe locul secund se plaseaza cu succes garsoniera dubla de pana la 35.000 euro foarte indragita de clientii tineri aflati pentru prima oara in fata unei achizitii imobiliare, conform studiilor realizate de SudRezidential.ro la care au participat 80% din marile ansambluri rezidentiale prezente in zona de sud.

Programul Prima Casa 4 ramane preferatul mod de achizitie al celor care au facut aceste investitii imobiliare in 2011 cu un procent covarsitor estimat la peste 75 % de catre dezvoltatorii imobiliari care au vandut aceste imobile ,restul de 25 % revenind creditelor ipotecare sau imobiliare.

Pretul mediu de tranzactionare in anul 2011 pe metrul patrat util ramane 850-900 euro tva inclus 5 % . Cea mai ieftina garsoniera este vanduta cu pretul 24.500 euro, iar cea mai scumpa cu 37.500 euro. Cel mai ieftin apartament de doua camere costa 35.500 euro, iar cel mai scump 58.000 euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional