Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Locuintele insiruite - succesul sau esecul imobiliar din Galati?

I.D. Investiţii /

Dupa trei proiecte de succes, realizate si predate in perioade "negre" pentru piata, compania galateana Euro Constructii propune un ansamblu rezidential format din 28 locuinte insiruite, amplasate pe malul lacului Brates, la mai putin de 10 km de centrul orasului Galati, anunta www.ibcfocus.ro.

Proiectul, denumit Laguna Residence, reprezinta o tranzitie a tipului de unitati locative livrate de dezvoltator, in conditiile in care pana acum oferta sa era reprezentata de apartamente. Viitoarele constructii vor fi realizate pe structura din cadre de beton armat cu regim de inaltime P+1E si vor cuprinde urmatoarele functiuni: parter - camera de zi, bucataria, grupul sanitar, holul de intrare si scara de acces la etaj, iar la etajul 1 - palierul scarii, hol, trei dormitoare, baie, dressing.

Ramane de vazut daca noul segment abordat de dezvoltator va avea acelasi success ca si precedentele proiecte.

Dezvoltatorul Euro Constructii a finalizat in decembrie 2008 blocul Flora, in octombrie 2010 blocul Doja I si in decembrie 2012 blocul Doja II.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional