Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Locuintele noi se vand bine in cartierul Tei

I.D. Piaţa Imobiliară /

Cartierul bucurestean Tei este foarte cautat de cumparatorii de locuinte noi datorita ofertei extrem de variate, potrivit Imopedia.ro.

In zona gasim de la garsoniere si apartamente cu doua camere confort doi pana la ansambluri cu apartamente de sute de mii de euro si vile. Si tot aici sunt de vanzare case batranesti care au o fasie de teren si preturi ce pornesc de la 60.000 euro si pot ajunge la 100.000 euro, in functie de suprafata terenului.

Iuliana Dragomir, Broker Imobiliar Casa TransImob, a declarat:

"Tei este o zona vizata atat de studenti datorita Facultatii de Constructii, cat si de angajatii marilor companii sau de oamenii de afaceri care isi doresc sa locuiasca in ansamblurile rezidentiale din zona."

Diferentele de pret dintre locuintele vechi si cele noi sunt destul de mari, si asta in primul rand din pricina suprafetelor, apartamentele noi fiind mult mai spatioase.

Pentru locuintele noi preturile medii sunt urmatoarele: garsoniere - 50.000 euro; apartamente doua camere - 102.000 euro; apartamente trei camere - 163.000 euro;

apartamente patru camere - 221.000 euro.

Cele mai cunoscute ansambluri rezidentiale noi din zona Tei sunt: Emerald Residence, Estia Residence si Lacul Tei 31-33.

"Mai sunt multe imobile de mici dimensiuni, de maximum patru etaje, acestea se vand cel mai bine. Sunt blocuri inalte pe marile bulevarde si pe strazile principale, insa intre careurile de blocuri sunt foarte multe case si pe unde s-a gasit o bucata de teren, unde a fost o casa veche a fost demolata si s-a construit un bloc cu trei-patru etaje." explica Daniel Dobre.

In ce priveste preferintele cumparatorilor cele mai vizate sunt apartamentele de doua si trei camere. Doar 10% dintre bucurestenii sunt interesati de achizitia unei garsoniere si iar numarul doritorilor de apartamente de patru camere este nesemnificativ.

Unul dintre principalele avantaje ale cartierului este faptul ca locuitorii au acces la Parcul Tei, Parcul Plumbuita, Parcul Circului, dar si la lacurile din apropiere.

"Tei este o zona cu numeroase mijloace de transport in comun. Aici gasim tot ceea ce avem nevoie: magazine, supermarket-uri, farmacii, banci, scoli si gradinite. De asemenea, sa nu uitam ca este zona unde gasim multe cluburile de lux ale Bucurestiului. Singurul dezavantaj este zona veche, cu case care nu au un aspect prea frumos, dar care cu timpul se vor schimba si vor lua si acestea un alt aspect." conchide Iuliana Dragomir.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional