Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari de apa la Intorsatura Buzaului

I.D. Investiţii /

Compania Gospodarie Comunala SA a scos la licitatie ieri, 13 martie 2012, lucrarile de reabilitare si extindere retele apa si canal, statii de pompare apa potabila, statii de pompare apa uzata si conducte de refulare in localitatea Intorsura Buzaului.

Operatorii economici interesati pot depune ofertele la sediul beneficiarului pana la data de 8 mai 2011. Castigatorul licitatiei va fi determinat in functie de criteriul "pretul cel mai scazut".

Contractul de executare este estimat intre valoarea de 48,86 milioane si 53,5 milioane lei fara TVA. Valoarea minima a intervalului reprezinta suma estimata a prezentei proceduri, iar valoarea maxima reprezinta suma estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari.

Intr-o perioda de 40 de luni vor fi executate lucrari de reabilitare si extindere a retelelor de alimentare cu apa si de canalizare din Intorsura Buzaului, construirea unei statii de pompare apa potabila, construirea a 11 statii de pompare ape uzate si conducte de refulare aferente.

Contractul este finantat in procent de 77,5% din fonduri de coeziune la care se adauga fonduri de la bugetul de stat, bugetul local si dintr-un credit accesat de beneficiar. Fondurile europene sunt acordate prin Programul Operational Sectorial de Mediu, Axa prioritara 1 "Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional