Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari de apa scoase la licitatie in Jimbolia

I.D. Investiţii /

Retelele de alimentare cu apa si canalizare din orasul Jimbolia, judetul Timis, vor fi extinse si reabilitate printr-un proiect finantat prin intermediul Programului Operational Sectorial de Mediu (POS Mediu), Axa 1 "Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata".

Investitia cuprinde pe partea de extindere si modernizare a sistemului de alimentare cu apa: reabilitarea a sase foraje de apa; reforare trei foraje de apa; realizare aductiunii intre foraje pe o lungime de 3,915 km; inlocuirea retelelor de distributie a apei pe o lungime de 4,543 km; extinderea retelelor de distributie a apei pe o lungime de 1,650 km.

In ceea ce priveste sistemul de canalizare se vor realiza lucrarile: constructia unei retele de canalizare menajere pe o lungime de 36,977 km; realizarea a cinci statii de pompare; montarea conductelor de refulare ale statiilor de pompare pe o lungime de 1,9 km.

Licitatia pentru atribuirea contractului de executare a fost lansata debeneficiarul proiectului , Aquatim S.A. Timisoara, la data de 30 iunie 2012, lucrarile fiind estimate la suma de 48,44 milioane lei fara TVA. Investitiile sunt finantate in procent de 73,91% din fonduri de coeziune prin POS Mediu, in proportie de 11,3% din fonduri de la bugetul de stat, 13,05% prin credit contractat de operatorul regional, iar 1,74% din bugetul local.

Operatorii economici pot depune ofertele pana la data de 30 august 2012. Contractul va fi atribuit potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional