Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari de apa/canalizare atribuite la Arad

I.D. Investiţii /

Lucrari de apa/canalizare atribuite la Arad

Compania de Apa Arad S.A. a contractat lucrari de apa si canalizare in judetul Arad in valoare de 53,68 milioane lei. Castigatorul licitatiei deschise este compania S.C. Tehnodomus S.R.L.

Proiectul prevede extinderea retelelor de apa din Curtici si reabilitarea plus extinderea retelelor de canalizare din Curtici, Macea si Santana. Contractul de finantare prin Programul Operational Sectorial "Mediu" a fost semnat la data de 14 ianuarie.

Reteaua de apa Curtici va fi extinsa pe patru strazi cu o lungime totala de 1.428 m, iar cea de canalizare pe o lungime de 39.080 m. Proiectul include executarea a doua Statii de Pompare Ape Uzate.

In localitatea Macea reteaua de canalizare va fi extinsa cu 17.282 m si se vor executa trei statii de pompare. Investitiile din Macea se vor ridica la suma de 9,75 milioane lei.

Reteaua de canalizare din localitatea Santana va fi reabilitata pe o lungime de 4.152 m si extinsa pe o lungime de 44.749 m. De asemenea se vor executa trei statii de pompare ape uzate. Lucrarile din Santana insumeaza 23,73 milioane lei.

Perioada de implementare a contractului este de 12 luni.

Contractul face parte din proiectul "Extinderea si modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Arad" care este implementat pe teritoriul a 13 unitati administrativ-teritoriale ale judetului. Valoarea totala a proiectului este de 577,49 milioane lei fara TVA. Din aceasta suma 76,48% reprezinta contributia nerambursabila a Uniunii Europene, 11,7% cea a Guvernului Romaniei, iar 1,8% contributia autoritatilor locale din aria proiectului. Diferenta de 10,02% este obtinuta de S.C. Compania de Apa Arad S.A. prin credit bancar garantat de Consiliul Judetean Arad.

"Extinderea retelelor de apa din Curtici si reabilitarea si extinderea retelelor de canalizare din Curtici, Macea si Santana" este cel de-al saptelea contract adjudecat pana in prezent in cadrul proiectului major de investitii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional