Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari de apa/canalizare licitate in Constanta

I.D. Investiţii /

Retelele de apa si canalizare din localitatile Eforie si Tuzla, judetul Constanta, vor fi extinse si reabilitate printr-o investitie estimata la valoarea de 31,11 milioane lei fara TVA.

Proiectul este finantat in proportie de 75,20 % prin Programul Operational Sectorial de Mediu, Axa prioritara 1-"Extindere si modernizare sisteme de apa si apa uzata". Diferenta va fi acoperita prin co-finantare nationala.

Pe langa lucrarile la canalizare proiectul cuprinde si lucrarile de constructie a statiilor de pompare.

In Eforie Nord se va reabilita statia de pompare apa potabila si statia de pompare ape uzate. Totodata se va reabilita reteaua de distributie apa pe o lungime de 2,44 km, se va extinde reteaua de distributie apa cu 302 m, se va reabilita reteaua de canalizare pe o lungime de 2.148 m, si se va extinde reteaua de canalizare cu 970 m.

Localitatea Eforie Sud va beneficia de lucrari de reabilitare a statiei de pompare apa potabila si de constructie a doua statii de pompare ape uzate. La retele se vor realiza urmatoarele lucrari: reabilitare retea de distributie apa pe o lungime de 5.937 m, extindere retea de distributie apa pe o lungime de 4.687 m, reabilitare retea canalizare pe o lungime de 3.143 m, extindere retea canalizare pe o lungime de 4.800 m.

In ceea ce priveste localitatea Tuzla se va construi o retea de pompare ape uzate, se va reabilitata conducta de aductiune pe o lungime de 1.840 m, se va extinde reteaua de apa pe 13 strazi (lungime - 3.875 m). De asemenea reteaua de canalizare va fi extinsa pe 19 strazi (lungime - 10.719 m).

Operatorii economici pot depune ofertele la sediul beneficiarului investitiei, SC Raja SA Constanta, pana la data de 12 noiembrie 2012. Lucrarile vor fi atribuite potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Perioada de implementare a contractului este de 22 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional