Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari de drumuri scoase la licitatie in Lugoj

I.D. Investiţii /

Primaria Lugoj a scos la licitatie executarea lucrarilor de asfaltare a drumurilor din mai multe cartiere ale orasului, informeaza un comunicat al municipalitatii.

Este vorba despre drumurile din: cartierul Stadion III; strada Paul Chinezu pana la str. Gheorghe Lazar; cartierul Stadion I de la strada Gheorghe Lazar pana la strada Panait Cerna si interior; intreg cartierul tesatori si Aleea tesatorilor; strada Panait Cerna, de la blocurile ANL pana la strada Caransebesului; strada Viorelelor in intregime si strada Romanilor.

Totodata, primaria a dat, marti, 28 februarie 2012, ordinul de incepere a lucrarilor de asfaltare pe 16 strazi din Lugoj. Prima strada care se va asfalta va fi Jabarului impreuna cu Fundatura Jabarului. Apoi urmeaza in ordine: Cernei, Astalas, Paul Chinezu, Somesului, Muresului, imparatul Traian, intreg cartierul strand, Strada Cotu Mic, Bojinca, Poalele Viilor, Constantin Brancoveanu, Tudor Vladimirescu, Timisului si Fagilor.

In aceasta perioada au demarat lucrarile la parcarile din cartierul strand si din cartierul Cotu Mic pana intre blocurile 27 si 32, care vor trebui finalizate intr-o luna. In 29 februarie va fi scoasa la licitatie executia tuturor parcarilor din cartierul tesatori (peste 100 de locuri de parcare).

In ceea ce privesc lucrarile de canalizare a fost dat si ordinul de incepere a lucrarilor de reabilitare a retelei de canalizare de pe strada Romanilor, din dreptul capelei din Cimitirul Romano-Catolic si pana la intersectia cu strada Coloman Wallisch. De asemenea, in perioada imediat urmatoare vor incepe lucrarile la canalizarea de pe magistrala Tudor Vladimirescu, urmand ca apoi sa se treaca pe strada Bela Bartok, respectiv pe strada sirul Islazului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional