Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari de extindere a centrului pentru varstnici din Barabant, judetul Alba

I.D. Investiţii /

Asociatia "Sfantul Andrei" deruleaza proiectul de extindere a asezamantului social pentru varstnici din localitatea Barabant, judetul Alba, pentru implementarea caruia vor fi investiti 3,9 milioane lei.

Investitia beneficiaza de finantare, prin intermediul Programului Operational Regional 2007 - 2013, Axa Prioritara 3 - imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul de interventie 3.2. - Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii sociale.

Asistenta financiara nerambursabila solicitata este de 2,98 milioane lei, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Obiectivul proiectului este cresterea capacitatii centrului de la 24 de locuri la 32, prin lucrari de extindere a imobilului existent si reabilitare in suprafata totala de 1841,89 mp.

Desi constructia este noua, se impun lucrari de reabilitare, datorate extinderii cu un corp de cladire nou, care va prelua o serie din functiunile corpului existent si recompartimentarea spatiilor evacuate si reabilitate pentru cazare. In noul corp de cladire se vor desfasura activitati de depozitare hrana, vestiare, toalete, garaj (demisol) cat si activitati de recreere (sala de mese, sala multifunctionala, terasa - parter).

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 24 luni

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional