Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari de extindere a retelelor de apa din Oradea

A.D. Investiţii /

Compania Instalatii Montaj a castigat contractul de executie lucrari pentru extinderea alimentarii cu apa si canal pe strazile din municipiul Oradea, etapa a XII-a. Valoarea totala a contractului semnat este de aproximativ doua milioane lei, fara TVA, potrivit reprezentantilor Companiei de Apa Oradea, beneficiarul lucrarilor.

Contractul prevede realizarea retelelor de apa pe 14 strazi, in lungime de peste 6.600 ml, incluzand 461 bransamente de apa si 63 de hidranti. Lucrarile vor incepe pe 15 noiembrie, iar termenul de executie este de 12 luni de la predarea amplasamentului.

Strazile cuprinse in cadrul contractului sunt: Viseului, Secarei, Frasinului, Valea Draganului, Cimbrului, Graului, Dragasanilor, Ioan Paun Pincio, Thomas Morus, Siretului, Piatra Craiului, Frunzei, Radu Enescu si Juhasz Gyula.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional