Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari sistate pe centura Aradului din lipsa de finantare

I.D. Investiţii /

Lucrari sistate pe centura Aradului din lipsa de finantare

Lucrarile la doua pasaje aflate in constructie pe centura de nord a Aradului au fost sistate din lipsa de fonduri, informeaza prefectura Arad.

In acest moment, stadiul fizic al lucrarilor este de 64% in cazul pasajului de la CET si 25% in cazul pasajului Micalaca.

Compania Nationala de Autrostrazi si Drumuri Nationale din Romania a facut adrese inca din luna decembrie 2011 pentru suplimentarea fondurilor astfel incat cele doua pasaje sa fie finalizate la termenele contractate.

"Institutia Prefectului a solicitat o informare Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara cu privire la cele doua pasaje. Apoi ne-am interesat si la Guvern pentru aceste pasaje si am obtinut asigurari cu privire la faptul ca cele doua investitii sunt prioritare pentru Executiv. [..] Concret, pentru cele doua lucrari ar mai fi nevoie de 15 milioane 300 lei pentru pasajul CET, respectiv de 26 milioane 300 pentru pasajul Micalaca. Sumele acestea nu au fost bugetate pe 2012 de catre Guvernele Boc sau Ungureanu. La urmatoarea rectificare bugetara, probabil in luna iulie, cel putin o parte din aceste sume vor fi alocate catre cele doua investitii importante din judetul nostru", a declarat prefectul Aradului, Cosmin Pribac.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional