Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile de la Sanatoriul Techirghiol raman in continuare fara executant

I.D. Investiţii /

Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol nu va reevalua oferta asocierii S.C. Euro Construct International S.R.L. - S.C. Loial Impex S.R.L. - S.C. Princer S.A. depusa in cadrul licitatiei lansate pentru atribuirea contractului de reparatii capitale in cadrul Pavilionului A al sanatoriului. Decizia a fost luata de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor la data de 2 februarie 2012.

Cu toate acestea consiliul a dispus de asemenea anularea raportului procedurii si obliga autoritatea contractanta sa reanalizeze si sa reevalueze oferta depusa de castigator.

Licitatia deschisa in vederea atribuirii contractului de proiectare si executie a reparatiilor capitale de modernizare a Pavilion A al Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol a fost lansata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice la data de 26 iunie 2011.

Valoarea estimata a investitiei se ridica la suma de 14,5 milioane lei fara TVA, finantarea fiind asigurata din fonduri de la bugetul de stat si din venituri propri.

Procedura a fost suspenta la data de 13 octombrie 2011 in urma contestatiei depuse de asocierea S.C. Euro Construct International S.R.L. - S.C. Loial Impex S.R.L. - S.C. Princer S.A.. Asocierea solicita anularea deciziei de a respinge oferta acesteia si reevaluarea ofertei castigatoare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional