Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile de modernizare avanseaza in spitalele oradene

I.D. Investiţii /

Lucrarile de modernizare avanseaza in spitalele oradene

In cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea au construite doua lifturi exterioare. De asemenea lucrarile de modernizare a spitalului au cuprins reabilitarea farmaciei spitalului si amenajarea a inca unui salon la terapia intensiva, a precizat Gheorghe Carp, Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea.

La Spitalul Judetean, pana in momentul de fata au existat patru lifturi, care nu au fost suficiente pentru deservirea activitatii medicale. Cele doua lifturi ultramoderne au fost construite pe exteriorul cladirii, ca urmare a unei finantari provenite de la Ministerul Sanatatii si a Primariei Oradea. Unul dintre lifturi va fi destinat Unitatii de Primiri-Urgente legate de Sectia de Terapie Intensiva, iar celalalt va fi destinat exclusiv transportului pacientilor pe targa. Valoarea lucrarilor este de 1,5 milioane lei, iar firma executanta a lucrarilor este societatea Herald.

Lucrarile a amenajare a farmaciei erau mai mult decat necesare avand in vedere aceasta nu mai fusese modernizata de peste 20 de ani. Aceasta lucrare, in valoare de 70 .000 lei, a fost finantata de asemenea de catre Primaria Oradea.

Totodata, la Spitalul Judetean a fost amenajat inca un salon la terapia intensiva, crescand astfel capacitatea acestei sectii.

La Clinica de Obstetrica Ginecologie din Oradea, la corpul central, au avut loc lucrari de amenajare la doua nivele conform standardelor europene. Lucrarile au inceput in vara anului trecut, lucrarile fiind in curs de finalizare. Potrivit managerului Gheorghe Carp, o parte din incaperi vor putea fi predate la inceputul lunii martie, urmand ca lucrarile sa fie complet finalizate in august. Finantarea investitiei a fost realizata prin Proiectul de Reforma a Sectorului Sanitar APL 2 Componenta 1 - "Asistenta medicala materna si neonatala", finantat din acordurile de imprumut cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD) si cu Banca Europeana de Investitii (BEI).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional