Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile la aeroportul Iasi au fost scoase la licitatie

I.D. Investiţii /

Lucrarile la aeroportul Iasi au fost scoase la licitatie

Licitatia pentru prima etapa a proiectului de dezvoltare si modernizare a aeroportului Iasi a fost demarata ieri, 4 octombrie.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a declarat:

"Prioritatea mea este sa rezolv odata pentru totdeauna aceasta problema a judetului. Absenta unui Aeroport modern ne condamna la stagnare si face imposibila dezvoltarea judetului nostru pe fundamente sanatoase"

Valoarea estimata a licitatiei este de 157,66 milioane lei, fara TVA, din care 152,43 milioane lei, fara TVA, reprezinta valoarea estimata a lucrarilor, iar restul sumei serviciile de proiectare. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 23 noiembrie, ora 10.00, deschiderea acestora urmand a avea loc doua ore mai tarziu.

La ora actuala au fost deja obtinute toate avizele necesare primei etape a proiectului.

In total investitia se va ridica la suma de aproximativ 50 milioane de euro care presupune construirea noii piste pentru decolare-aterizare in lungime de 2400 metri, instalatia de balizaj aferenta acesteia, un sistem de canalizare pentru ape pluviale, precum si toate celelalte lucrari care fac ca pista sa devina operationala.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional