Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile la CSDA Siriului vor fi incheiate in aprilie

I.D. Investiţii /

CSDA Siriului

CSDA Siriului

Cladirea de birouri CSDA Siriului din Capitala va fi gata in aprilie 2013. Proiectul apartine dezvoltatorului Primavera Development si va totaliza cca. 3.500 mp inchiriabili, potrivit datelor furnizate de consultantul Jones Lang LaSalle.

Constructia este amplasata pe strada Siriului, in cartierul Aviaţiei si va beneficia de finisaje si specificaţii tehnice de clasa A.

Finantarea proiectului este asigurata din fonduri europene.

De curand operatorul polonez de servicii de tip call-center Telbridge a inchiriat un etaj din CSDA Siriului (640 mp.).

Conform ultimului studiu Jones Lang LaSalle "Onshore, Offshore, Unsure?" din octombrie 2012, Romania se situa pe locul 9 in lume si pe locul 3 in Europa, dupa Marea Britanie si Polonia, ca destinaţie preferata a investitorilor pentru operaţiuni de tip call-center, generand cca. 11.400 de locuri de munca in acest domeniu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional