Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile la DN 76 au fost deblocate

I.D. Investiţii /

Lucrarile la drumul national DN 76 Oradea-Deva vor fi reluate in scurt timp.

Cornel Popa, presedintele Consiliului Judetean Bihor, a dat asigurari privind demararea executiei:

"Conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR) ne-a confirmat ca lucrarile la DN 76 au primit finantare integrala, constructorii urmand a fi contactati cat de curand".

Totodata proiectele pentru centurile Alesd Sud si Alesd Nord vor fi in curand publicate pe SEAP, iar in aceasta saptamana, Consiliul judetean Bihor a trimis la CNADR nota de fundamentare privind necesitatea si oportunitatea investitiei "Varianta de ocolire Stei". Centura Beius-Stei-Vascau (denumita in programul CNADR ca "Centura Stei") va avea o lungime de aproximativ 27 km. Pe baza acestei note, CNADR a construit fisa proiectului, ce se trimite la Bruxelles. In 23-24 aprilie se va duce "batalia" finala pentru acest proiect, cand CNADR il va sustine in fata reprezentantilor Comisiei Europene sositi la Bucuresti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional