Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile la metrou vor continua sub coordonarea PMB

A.D. Investiţii /

Lucrarile la metrou vor continua sub coordonarea PMB

Guvernul intentioneaza sa transfere Metroul de la Ministerului Transportului catre Primaria Municipiului Bucuresti in vederea continuarii investitiilor, indeosebi a tronsonului

Drumul Taberei - Eroilor din cadrul magistralei 5 de metrou.

"Trebuie ca Primaria Generala, cu sprijin de la guvern si cu propriile forte, sa decida prioritizarea. Intai fac linia spre Drumul Taberei, dupa aia cea spre Pantelimon; sapam in sapte locuri de sapte ani si o sa terminam in 70 de ani", a afirmat premierul Victor Ponta.

Premierul a precizat ca vor continua sa fie taiate investitiile pentru proiectele care erau de fapt erau menite clientelei politice. "Trebuie sa taiem acele asa-zise investitii care de fapt erau bani pentru partid si bani pentru clientii politici; aici avem nenumarate exemple de tot felul de bazine, partii de schi si alte lucruri".

Domnul Ponta a adaugat ca la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale exista "o gaura" de 1,3 miliarde, bani care nu au fost pusi in buget anul trecut.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional