Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile la reteaua de apa din Sibiu vor fi finalizate in 2014

C.T. Investiţii /

Lucrarile de modernizare si extindere a retelelor de apa si canalizare in municipiul Sibiu si comuna Selimbar vor fi finalziate pana la sfarsitul anului 2014. In a doua jumatate a anului 2013 vor fi executate lucrari la reteaua de apa pe inca cinci strazi iar lucrari la canalizare vor fi realizate pe 12 strazi, au precizat reprezentantii Primariei Sibiu.

Pana in prezent, reteaua de alimentare cu apa a fost reabilitata sau extinsa deja pe 37 dintre cele 43 de strazi incluse in contract, adica in proportie de 91%.

Totodata, Reteaua de canalizare a fost extinsa si reabilitata in municipiul Sibiu pe 13 din cei 19 km prevazuti in contract, adica aproximativ 68%.

Pe langa acestea, aductiunea de apa Sibiu - Selimbar insumand 3,2 km a fost deja realizata.

Lucrarile au demarat in iunie 2012, durata contractului fiind de 30 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional