Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile la Spitalul "Dr. Constantin Opris" avanseaza

I.D. Investiţii /

Lucrarile la Spitalul "Dr. Constantin Opris" avanseaza

Lucrari in valoare de 19,14 milioane lei au fost executate pana la acesta data in cadrul prtoiectului de reabilitare a Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare". Aceasta suma reprezinta 37,56% din valoarea contractului de lucrari, care este de 50,96 lei fara TVA, au precizat reprezentantii Consiliului Judetean Maramures.

Conform ultimei situatii de lucrari prezentate de Vamed Standortentwicklung und Engineerig GMBH & CO KG, executantul proiectului, in luna februarie 2012, lucrarile executate prezinta un progres de aproximativ 70% in cadrul Corpului A, 73% in cadrul Corpului B, 65% in cadrul Corpului C, 12% in cadrul Corpului D, 99,96% in cadrul Corpului G, 34% in cadrul Corpului N, 68% in cadrul Corpului G-N, 18,93% in cadrul Corpului H-K, 43% in ceea ce privesc Instalatiile, 79% in cadrul Subsolului-Drenaj, 92% in cadrul Organizare de santier. in cadrul categoriei de Utilaje si Echipamente au fost procurate, respective montate utilaje in procent de 50% din totalul acestora.

In ceea ce priveste stadiul rambursarilor, au fost intocmite si transmise catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala N-V doua Cereri de prefinantare, sapte Cereri de rambursare, sase Rapoarte de progres trimestriale. Ultima cerere de rambursare a fost depusa in luna februarie cu o valoare totala a cheltuielilor solicitate de 1,45 milioane lei fara TVA. Urmatoarea cerere de rambursare va fi depusa pana la sfarsitul acestei saptamani si are o valoare de 2,2 milioane lei fara TVA. Sumele rambursate pana in prezent de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului sunt in valoare de 16,94 milioane lei fara TVA.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3 "imbunatirea infrastructurii sociale", Domeniul major de interventie 3.1 "Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional