Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrarile pe tronsonul Petrosani-Baru Mare se apropie de finalizare

I.D. Investiţii /

Proiectul de executie al tronsonului Petrosani-Baru Mare, segment al DN66 Petrosani-Simeria, este finanlizat in proportie de 80%.

Lucrarile au fost demarate in acest an de catre Astaldi Romania, subsidiara autohtona a constructorului italian Astaldi, in colaborare cu firma Hidroplasto-Infrastructure Division , membru al concernului german Besagroup.

Valoarea contractului de executie s-a ridicat la suma de 13,7 milioane de euro pentru 23 de kilometri de drum, precizeaza un comunicat al Hidroplasto.

Incepand cu data de 15 martie , Hidroplasto a demarat lucrarile de furnizare si instalare a dispozitivelor de tratare a rosturilor de dilatatie pentru toate 16 poduri aflate pe acest tronson.

"Nevoia pe care o simtim cu totii pentru calitate, respectarea termenilor de finalizare, si mai ales pentru modernizarea sectorului drumurilor si autostrazilor din Romania este acum unul dintre principalele obiective ale companiei Hidroplasto - Infrastructure Division.", a afirmat ing.dipl. Catalin Silegeanu, Director General al companiei Hidroplasto in Romania.

Hidroplasto a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 4,2 milioane lei, in crestere cu 55,80% fata de anul anterior.

In anul 2011, Hidroplasto a executat lucrari pe cel de-al doilea tronson Baru-Hateg pe o lungime de aproape 26 de kilometri impreuna cu compania Romstrade. Trosonul face parte de asemenea din DN66 Petrosani-Simeria, ce are o lungime totala de peste 80 km.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional