Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lugoj: Incepe reconstructia pietei "George Cosbuc"

I.D. Investiţii /

In curand vor demara lucrarile la fundatia noii piete "George Cosbuc" din Lugoj.

In urma vizitei la fata locului a expertilor si proiectantilor s-a stabilit excavarea pe o suprafata de 1.500 mp a unui strat de pamant de 3 m urmand ca in locul acestuia sa fie depus un strat de balast de 2 m, tasat din 20 in 20 cm. Lucrarea a demarat si se executa pe doua portiuni egale. Dupa finalizarea primei portiuni se vor putea executa deja paharele de fundatie in zona respectiva.

Comerciantii din piata "George Cosbuc" a fost mutati la inceputul primaverii pe un amplasament din zona Bazarului in vederea realizarii lucrarilor de reabilitare.

Contractul de lucrari a fost atribuit in aprilie 2013 societatii Matcon, din Lugoj. Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 4,33 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional