Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Luxury International, agenţie imobiliară specializată pe segmentul premium

F. A. Piaţa Imobiliară /

Luxury International îşi începe activitatea de azi, toate proprietăţile aflate în portofoliul agenţiei fiind exclusivităţi cu preţuri începând de la 700.000 de euro, informează un comunicat remis redacţiei.

Luxury International este o agenţie de consultanţă şi vânzări imobiliare, specializată pe segmentul premium, care are în portofoliu doar proprietăţi exclusive, care oferă servicii personalizate de marketing, promovare şi vânzare de proprietăţi deosebite, precum castele, vile de patrimoniu sau dezvoltări imobiliare speciale.

"Luxury International nu vinde apartamente sau case, vinde un stil de viaţă; nu oferă un cumul de servicii care să-i faciliteze clientului alegerea, ci vinde timp, strategie şi o investiţie sigură. Concret, fiecare proprietate din portofoliul nostru este exclusivitate Luxury International, este analizată separat, agenţia plătind pentru expertiza juridică, expertiza tehnică şi analiza oportunităţii investiţionale. După ce ne asigurăm că totul este în regulă, fiecare proprietate este promovată separat; concepem materiale promoţionale separate pentru fiecare proprietate în parte, precum şi un website în care oferta este prezentată detaliat", a declarat Ştefan Niţă, Luxury International Agency Director.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional