Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Macio pierde contractul de constructie a podului peste Crisul Repede

I.D. Investiţii /

Macio pierde contractul de constructie a podului peste Crisul Repede

Firma Macio va pierde contractul de executie a podului din zona Dragos Voda a Oradiei.

La ora actuala lucrarile la pod sunt finalizate in proportie de 50%, iar societatea n-a oferit garantii ca va finaliza constructia anul acesta. Avand in vedere ca nu au fost respectate conditiile contractuale Primaria Oradea va prelua aceasta lucrare.

Ilie Bolojan, primarul Oradei, a declarat:

"Suntem constienti de importanta si utilitatea podului rutier peste Cris din zona Dragos Voda, de aceea ne dorim ca din toamna acestui an noul pod sa poata fi functional."

Urmeaza realizarea unei expertize tehnice a lucrarilor realizate pana in prezent si a celor care urmeaza a fi realizate mai departe precum si o evaluare a costurilor, dupa care va avea loc procedura de atribuire pentru realizarea lucrarilor ramase de executat.

Lucrarile executate cuprind culeele si pilele podului din beton armat pe ambele maluri, a fost ansamblata si montata structura metalica a podului si culisata pe pozitia finala. Armatura de pe cele doua culei este partial montata pe malul drept si finalizata pe malul stang iar aparatele de reazem se gasesc pe culei si pile urmand sa fie montate si lansata structura metalica la cota finala.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional