Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

MAI 2009-IANUARIE 2010Immoeast a avut venituri de 55,2 milioane euro în România

F.A. Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul austriac Immoeast a avut, în primele nouă luni ale anului financiar 2009-2010, încheiate la 31 ianuarie, venituri de 55,2 milioane euro în România, iar compania semnalează situaţii dificile pentru piaţa spaţiilor de birouri şi segmentul retail.

Dezvoltatorul a înregistrat în România venituri de 36,5 milioane euro în primul semestru al anului fiscal. "România este în continuare cea mai dificilă piaţă cheie pentru Immoeast.

Surplusul de spaţii de birouri din Bucureşti va continua să urce ca urmare a creşterii numărului de proiecte finalizate în 2010. Astfel, chiriile rămân sub presiune, iar ratele deja mari de neocupare vor continua să crească. Pentru imobiliarele retail, situaţia este la fel de problematică. Numeroase centre comerciale se luptă cu rate de neocupare extrem de ridicate, în special în centrele regionale, şi nu este anticipat un final al trendului descendent al puterii de cumpărare", se arată în raportul Immoeast pentru primele nouă luni ale anului financiar 2009-2010, încheiate pe 31 ianuarie, citat de Mediafax.

Valoarea portofoliului Immoeast în România era de 976 milioane euro la sfârşitul perioadei analizate, faţă de nivelul de 966,6 milioane euro prezentat în raportul pentru intervalul corespunzător al exer-ciţiului financiar anterior.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional