Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Mai mult loc in Cimitirul Municipal Sibiu

I.D. Investiţii /

Cimitirul Municipal Sibiu a planificat si pentru acest an o serie de investitii. Bugetul local prevede realizarea in 2013 a unei noi portiuni de imprejmuire, modernizarea de alei, ordonarea pietei de flori, dar si noi achizitii de teren.

Ultima achizitie de teren pentru in vedrea extinderii cimitrului a avut loc la jumatatea anului trecut cand a fost cumparat teren in suprafata de 2,8 hectare. Pentru anul acesta sunt prevazuti in bugetul local 2,3 milioane de lei pentru cumpararea a aproximativ 2,3 ha de teren din zona Calea Cisnadiei.

Modernizarea aleilor din Cimitirul Municipal continua si in 2013

Anul acesta se pregateste modernizarea de alei in suprafata totala de aproximativ 3.000 de metri patrati. Este vorba de alei din Cimitirul Eroilor si de alei situate in zona portii III a Cimitirului. De asemenea, se doreste modernizarea trotuarelor de-alungul acestor alei. in bugetul local este prevazuta o suma de 105.000 lei pentru realizarea proiectarii si documentatiei tehnice.

Lucrari la piata de flori

Modernizata in 2007, piata de flori situata la intrarea in Cimitirul Municipal va primi anul acesta doua copertine noi realizate pe structura de lemn, cu o suprafata de 363 de metri patrati.

De asemenea, pentru crearea unei retele de iluminat public pentru Cimitir, anul acesta va fi achizitionat si instalat un post de transformare, suma alocata pentru acesta fiind de 450.000 de lei.

Cimitirul Municipal Sibiu exista din 1907 si adaposteste printre altele si locurile de veci ale unor mari personalitati ale Sibiului si ale Romaniei, de la oameni de cultura si stiinta si pana la industriasi si oameni de administratie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional