Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Mai multe case construite in regiunea Oltenia

I.D. Piaţa Imobiliară /

Mai multe case construite in regiunea Oltenia

O crestere a numarului de locuinte terminate a fost inregistrata in doua regiuni de dezvoltare din Romania in primul trimestru din 2012 fata de aceeasi perioada a anului precendent. Astfel, in Regiunea Sud-Vest Oltenia numarul de locuinte finalizate a crescut cu 61 de bucati iar Regiunea Vest cu 20 de locuinte, potrivit unui studiu realizat de Institutul National de Statistica.

Cele mai multe locuinte, in numar de 3005, au fost realizate in Regiunea Nord-Est, urmata de Regiunea Sud cu 2536 de locuinte si de Regiunea Nord-Vest cu 2467 locuinte finalizate in primul semestru al anului 2012.

In restul regiunilor numarul de locuinte terminate s-a mentinut in scadere: Nord-Est (-510 locuinte), Centru (-485 locuinte), Nord-Vest (-365 locuinte), Bucuresti-Ilfov (-306 locuinte), Sud-Est (-147 locuinte) si Sud-Muntenia (-8 locuinte).

Pe medii de rezidenta, in primul semestru din 2012, cele mai multe locuinte au fost date in folosinta in mediul rural, ca pondere reprezentand 54,5% din total.

Repartitia pe fonduri de finantare a locuintelor terminate releva faptul ca, fata de primul semestru 2011, in semestrul 1 2012, a scazut atat numarul locuintelor realizate din fonduri private, cat si numarul locuintelor realizate din fonduri publice, cu 1614 locuinte, respectiv cu 126 locuinte.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional