Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Mai multe cladiri vor fi demolate pentru a face loc unui teren de sport la Liceul Mircea Eliade

I.D. Investiţii /

Primaria Sectorului 6 a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea fecilitatilor destinate activitatilor sportive din cadrul Liceului Mircea Eliade situat pe Splaiul Independentei, nr. 315-317, Sector 6, Bucuresti. Proiectul de hotarare a fost admis in cadrul ultimei sedinte de consiliu, ce a avut loc in data de 28 februarie 2012.

Valoarea totala a lucrarilor se ridica la suma de 3,3 milioane lei, din care in lucrari de constructii si montaj va fi investita suma de 2,97 milioane lei, iar pentru lucrari de instalatii este alocat un buget de 662.350 lei cu TVA inclus.

Proiectul prevede desfiintarea anexelor, construire vestiare si amenajarea unui teren de sport.

Pentru constructia terenului de sport urmeaza sa fie desfiintate cladirile de pe un teren in suprafata de 875,43 mp, aflate in stare de avansata degradare tehnica. Suprafata terenului de sport va fi de 4.550 mp acoperiti cu gazon sintetic. Terenul va avea structura: strat pamant stabilizat, piatra de rau 30 cm, piatra sparta 15 cm, gazon sintetic 20-65 mm (fibre polietilena stabilizata la UV).

Constructia ce va gazdui vestiarele va avea o suprafata de 313,30 mp si regimul de inaltime parter. Structura cladirii va fi din zidarie portanta de caramizi cu samburi, centuri, grinzi si planse din beton-armat.

Perioada de implementare a proiectului este de 25 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional