Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Marriott deschide un nou hotel în Fuzhou, China

Internaţional /

Marriott deschide un nou hotel în Fuzhou, China
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Marriott a deschis, luna trecută, un nou hotel în Fuzhou, capitala provinciei Fujian din China - Fuzhou Marriott Hotel Riverside, potrivit www.businesstraveller.com.

    "Suntem încântaţi să deschidem Fuzhou Marriott Hotel Riverside - al treilea hotel marca Marriott aici, în provincia Fujian", a declarat Henry Lee, preşedinte al Marriott International China, adăugând: "Provincia Fujian devine rapid o destinaţie cu o imensă semnificaţie economică, socială şi culturală, atât pe plan intern, cât şi la nivel global. Suntem extrem de încântaţi să vedem creşterea solidă a mărcii noastre aici, deoarece ne extindem portofoliul ca să satisfacem nevoile oaspeţilor noştri care călătoresc în această regiune".

    Conform Marriott, noul hotel se află la cinci minute de mers pe jos de Fuzhou Future Center (FFC) şi Fuzhou Digital China Convention and Exhibition Centre, locul unde se desfăşoară Summitul anual digital din China.

    Situat lângă Lacul de Est din Fuzhou, hotelul le oferă oaspeţilor acces uşor la o plajă de nisip lungă de 12 kilometri, un teren de golf, la sporturi nautice şi alte facilităţi de agrement. Aeroportul Internaţional Fuzhou Changle este situat la 13 kilometri sau aproximativ 15 minute de mers cu maşina.

    Hotelul are 318 camere şi apartamente cu elemente de artă de inspiraţie locală. Potrivit Marriott, fiecare cameră are un sistem inteligent de întâmpinare care aprinde luminile şi televizorul, respectiv trage perdelele când oaspeţii intră în cameră.

    Fuzhou Marriott Hotel Riverside oferă facilităţi de wellness şi fitness, inclusiv o piscină interioară încălzită şi o sală de yoga.

    Hotelul pune la dispoziţie o gamă largă de opţiuni de luat masa pentru oaspeţii care doresc să experimenteze atât specialităţi locale, cât şi bucătăria internaţională. Spre exemplu, Goji Kitchen & Bar este un restaurant care oferă, pe tot parcursul zilei, centre de gătit live, zone de relaxare interioare şi în aer liber, meniuri cu mâncăruri clasice asiatice şi internaţionale.

    Restaurantul chinezesc Jasmine este specializat în bucătăria cantoneză contemporană, precum şi în mâncăruri autentice din Fuzhou. Restaurantul pune la dispoziţie, de asemenea, servicii pentru întâlniri private.

    La etajul 26 se află ceainăria Dew Bud, care are vedere la Lacul de Est şi oferă ceremonia tradiţională a cea­iului chinezesc. La acelaşi nivel este amplasat M Club, un lounge exclusiv pentru membrii şi oaspeţii Platinum, Titanium şi Ambassador Elite Marriott Bonvoy.

    Fuzhou Marriott Hotel Riverside oferă 1.750 de metri pătraţi în spaţii de întâlnire capabile să găzduiască o gamă largă de evenimente, cum sunt conferinţele, expoziţiile şi adunările sociale.

    Grand Ballroom, de 1.050 de metri pătraţi, este locul principal al hotelului, iar foaierul Ballroom adiacent, cu acces direct la grădina curţii, poate fi utilizat pentru reuniuni de bun venit sau pauze de ceai în timpul evenimentelor organizate la acest nou ho­tel care mai are cinci săli cu facilităţi de videoconferinţă, cu locuri pentru întâlniri mai mici şi alte ocazii.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional