Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Maurer Imobiliare va construi 1.600 locuinte in Sibiu

C.T. Investiţii /

Dezvoltatorul Maurer Imobiliare incepe in luna iulie un nou proiect imobiliar in Sibiu.

Proiectul prevede construirea unui numar de 1.600 locuinte, in cladiri cu 8 etaje (P+8) si apartamente cu una, doua sau trei camere.

Avantgarden Sibiu este pozitionat in apropiere de cea mai cautata zona comerciala a Sibiului si se va intinde in prima faza pe o suprafata de 10 hectare.

Locuintele vor putea fi achizitionate inclusiv prin programul Prima Casa. Se va achita un avans de minim 2000 de euro, iar ratele vor porni de la aproximativ 165 euro/luna.

Locuintele vor putea fi achizitionate la cheie, cu preturi incepand de la 28.000 euro pentru garsoniere, 37.000 euro pentru apartamente cu doua camere si 49.000 euro pentru cele cu trei camere potrivit www.avantgarden3.ro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional