Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

MDRT abandoneaza proiectul de reabilitare a Cazinoului din Constanta

I.D. Investiţii /

Cazinoul Constanta

Cazinoul Constanta

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) restituie Cazinoul Constanta primariei orasului dupa ce a ajuns la concluzia ca nu detine nici un sfert din fondurile necesare lucrarilor de reabilitare.

Transferul a fost convenit de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) ca urmare a solicitarii primarului Radu Mazare, formulata dupa sedinta de consiliu local din 5 septembrie 2012.

La momentul preluarii Cazinoului de catre MDRT, 31 august 2011, necesarul de fonduri pentru sustinerea lucrarilor de reabilitare era de 40 de milioane de lei. Din aceasta suma au fost alocate doar 10 milioane, ulterior, suma a ajuns la 7 milioane de lei. Diminuarea alocarii s-a datorat primei reduceri a bugetului MDRT de la inceputul acestui an.

Reabilitarea Cazinoului ar fi trebuit sa inceapa in maximum un an de la preluarea de catre MDRT si sa nu dureze mai mult de trei ani.

Graficul proiectului a fost depasit insa inca din faza de licitatii. Procedurile de atribuire pentru serviciile de proiectare si executie lucrari au demarat la sapte luni de la preluarea obiectivului. In plus constestatiile formulate au determinat alte intarzieri pentru ca in final procedura de licitatie sa fie anulata printr-o decizie a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional