Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Mega-investitie in Prahova

I.D. Investiţii /

Mega-investitie in Prahova

Construirea laboratorului international pentru fizica pamantului in Mina Unirea de la Slanic Prahova va presupune o investitie de 600 milioane euro.

Proiectul denumit "Laguna" se afla in faza studiului de fezabilitate, Mina Unirea de la Slanic Prahova fiind nominalizata, alaturi de alte locatii similare din Anglia, Franta, Spania, Italia, Polonia si Finlanda.

In fapt, se intentioneaza amplasarea la mare adancime, a unui megadetector de particule elementare, dar si a unor sisteme de masurare de mare sensibilitate.

Proiectul urmeaza sa fie dezbatut la Hamburg, Germania. Reprezentantii autoritatilor romane se asteapta la o decizie favorabila pentru mina din Judetul Prahova, avand in vedere conditiile optime pe care le poate oferi pentru implementarea acestui proiect.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional