Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

MegaMall isi face apartia in peisajul bucurestean

I.D. Investiţii /

MegaMall isi face apartia in peisajul bucurestean

Lucrarile la proiectul MegaMall, viitorul centru comercial de pe platforma industriala Electroaparataj, vor demara, conform graficului, in a doua jumatate a anului 2012.

Pe 13 decembrie 2011, dezvoltatorul Real4You Group a obtinut PUZ-ul pentru noul mall, avand o suprafata de 70,000 mp inchiriabili. Desi deocamdata nu a fost pusa nici macar piatra de temelie agentii de inchiriere, Colliers si DTZ Echinox, au semnat deja contracte pentru 20% din suprafata mall-ului.

"Castigarea increderii unora dintre cei mai activi si experimentati retaileri confirma calitatea proiectului si a locatiei si a starnit interesul a numeroase branduri ce doresc sa se alature cat mai curand, pentru a-si asigura cele mai bune locatii. Odata cu eliberarea PUZ-ului, suntem optimisti si entuziasti cu privire la inchirierile viitoare.", a comentat Răzvan Sin, Head of the Retail Department, DTZ Echinox, unul dintre cei doi agenti de inchiriere ai complexului.

Mega Mall va fi amplasat la intersectia bulevardelor Iancului si Pantelimon si va acoperi un perimetru (catchment area) in care locuiesc peste 1.2 milioane de bucuresteni din partea de est a Bucurestiului, arata un comunicat al consultantilor imobiliari Colliers si DTZ Echinox.

Magazinele vor beneficia de acces facil la parcarea subterana cu peste 2,300 de locuri si de o conexiune directa la statia de metrou planificata spre livrare in proximitatea proiectului.

Real4You Group va dezvolta mai multe centre comerciale si in provincie, in orase precum Satu Mare, Focsani si Targu Mures, sub marca Mega Mall. Centrele comerciale din tara vor avea intre 18,000 mp si 22,000 mp fiecare si vor avea drept ancora un hipermarket sau un supermarket. In afara tarii, Real4You va incepe constructia unui centru MegaMall la Sofia, in Februarie 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional