Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

METRO Cash & Carry România are un nou sediu social

C.P. Piaţa Imobiliară /

Birourile centrale ale companiei METRO Cash&Carry România sunt acum într-un sediu nou, situat în aceeaşi zonă cu magazinul METRO Pallady, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Pentru a oferi angajaţilor şi colaboratorilor noştri un mediu de lucru echipat cu cea mai avansată tehnologie, am luat decizia de a proiecta şi de a construi acest nou sediu METRO Cash & Carry România, un centru de afaceri modern ce oferă standardele optime de lucru", a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry România.

Noul spaţiu multifuncţional dispune de un număr de 160 birouri, o sală de conferinţe dotată cu aparatură si tehnologie la cele mai avansate standarde; totodată, există in curs de desfăşurare un proiect pentru construcţia unei parcări acoperite, moderne, destinată atât angajaţilor, cât si partenerilor METRO. În total, suprafaţa pe care se va desfăşura activitatea celor aproximativ 400 de angajaţi ai centralei METRO Cash & Carry România este de circa 6.000 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional