Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Microhidrocentralele Capra, Buda si Otic nu respecta acordul de mediu

I.D. Investiţii /

Agentia Regionala pentru Protectia Mediu Pitesti a emis o notificare prealabila in vederea suspendarii acordului de mediu pentru constructia microhidrocentralelor de pe raurile Capra, Buda si Otic.

In luna august, in urma unor controale efectuate de agentie pe santierul lucrarilor s-a constatat ca investitorul nu a respectat conditiile prevazute in acordul de mediu pentru constructia de microhidrocentrale. Termenul acordat investitorului pentru conformare a fost pana la 16 septembrie 2012.

Pe de alta parte, societatea in cauza, a solicitat Agentiei Regionale pentru Protectia Mediu Pitesti revizuirea acordului de mediu. Aceasta solicitare se afla in momentul de fata in procedura de analiza la Agentia Regionala pentru Protectia Mediu Pitesti, urmand sa se ia o decizie finala pentru emiterea acordului de mediu revizuit.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional