Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Militari Residence - investiţie de 73 milioane de euro

F.A. Piaţa Imobiliară /

Proiectul rezidenţial Militari Residence, amplasat în vestul Bucureştiului, în apropiere de hipermarketul Metro, a necesitat până în prezent o investiţie totală de aproximativ 73 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă.

"Investiţia realizată până în acest moment este de circa 73 milioane de euro şi a provenit din fonduri proprii, fiind susţinută de vânzarea într-un ritm foarte bun a apartamentelor", a declarat Radu Teleman, director de marketing în cadrul Militari Residence.

Complexul include 4.000 de apartamente, piscine interioare şi exterioare, terase, restaurante, cluburi spa&wellness, săli de evenimente, şcoală, grădiniţă, magazine, cabinete medicale şi parcuri.

Militari Residence a fost dezvoltat pe o suprafaţă totală de aproape 15 hectare. Construcţia complexului tip All Inclusive a început în anul 2008 şi până în prezent au fost finalizate 3.500 de apartamente. Alte 500 de apartamente se află curs de dezvoltare şi urmează să fie livrate în toamna acestui an. Din cele 500 aflate în construcţie, peste 250 sunt în stadiul de finalizare a finisajelor, fiind deja contractate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional