Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ministerul Economiei va relua patru licitatii pentru inchiderea minelor

A.D. Investiţii /

Ministerul Economiei va relua patru licitatii pentru inchiderea minelor

Patru licitatii in suma totala de peste 69 milioane lei au fost anulate de conducerea Ministerului Economiei deoarece vizau acordarea de contracte preferentiale pentru inchiderea si ecologizarea unor obiective miniere. Decizia a venit in urma auditului general realizat asupra activitatii ministerului si a companiilor din subordine, au anuntat reprezentantii institutiei.

Licitatiile anulate vizau atribuirea de contracte de prestari servicii pentru inchiderea, punerea in siguranta si ecologizarea a patru mine si a iazurilor aferente: Certej, judetul Hunedoara (12,4 milioane lei, fara TVA), Teliuc, judetul Hunedoara (7 milioane lei, fara TVA), Baia Sprie, judetul Maramures (24,3 milioane lei, fara TVA) si Dealul Negu Inferior, judetul Suceava (11,9 milioane lei, fara TVA).

Licitatiile au fost derulate in 2011 de Directia Generala Achizitii Publice, Concesiuni si Servicii Interne din Minister. Auditul a scos la iveala faptul ca licitatiile au fost organizate, in august 2011, cu nerespectarea prevederilor legale, astfel incat doar anumite companii sa fie declarate castigatoare. Urmeaza ca acestea sa fie reluate, cu respectarea legilor in vigoare. Intre timp, Ministerul continua verificarile.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional