Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ministrul Transporturilor incearca sa obtina sprijinul ambasadorului SUA in lupta cu Bechtel

I.D. Investiţii /

Ministrul transporturilor si infrastructurii, Alexandru Nazare, si-a reafirmat, in cadrul intalnirii cu Mark Gitenstein, ambasadorul SUA in Romania, interesul pentru dezvoltarea unui parteneriat benefic reciproc cu Bechtel, compania americana ce gestioneaza proiectul de construire a tronsonului Suplacu de Barcau-Bors, parte a Autostrazii Brasov-Bors. Intalnirea a avut loc in data de 22 februarie 2012, informeaza un comunicat remis redactiei.

"Ma astept ca dupa succesul negocierilor de anul trecut prin care am reusit sa deblocam acest proiect, anul acesta sa vad constructorul Bechtel lucrand cu motoarele turate la maxim pentru a recupera intarzierile de pe tronsonul 3C Suplacu de Barcau-Bors. Ma astept ca la sfarsitul acestui an sa deschidem circulatiei impreuna cu Excelenta Sa, domnul ambasador Gitenstein, primii 18 kilometri finalizati din acest tronson."

Totodata cu ocazia acestei intalniri Ministrul Transporturilor a anuntat inceperea, in luna aprilie, a lucrarilor la varianta de ocolire Craiova Sud-Est, finantata din fonduri europene.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional