Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Modernizarea infrastructurii hoteliere din Baile Herculane continua cu Domogled

I.D. Investiţii /

Modernizarea infrastructurii hoteliere din Baile Herculane continua cu Domogled

Statiunea turistica Baile Herculane va avea in curand o noua-veche atractie turistica, in urma unei investitii de 1,5 milioane euro complexul hotelier Domogled va fi modernizat, anunta un comunicat remis redactiei.

Obiectul de investitie detinut de cuprinde un hotel de 138 de camere, un restaurant si o baza de tratament sunt in prezent inchise pentru lucrari

In urma acestei investitii se va realiza o reabilitare a bazei de tratament cu facilitati moderne si aparatura noua, aceasta urmand sa devina un punct de atractie in zona. De asemenea, urmare a procesului de investitii hotelul si restaurantul vor fi clasificate la 3 stele, anterior functionand la doua stele.

Compania Sind Tour Trading administreaza 7 hoteluri si 11 vile detinute de Sind Romania - CNSLR Fratia in 6 locatii: hotelurile Muncel din Baile Felix, Dacia si Domogled din Baile Herculane, Montana in Covasna, Somesul in Sangeorz Bai, vile si apartamente la Vidra si Voineasa precum si hotelurile Bradisor si Vidruta din Voineasa.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional