Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Neocity Group a vândut City Park Mall of Constanţa către NEPI

G.S. Piaţa Imobiliară /

Neocity Group a vândut către NEPI (New Europe Property Investors) centrul comercial cu o suprafaţă de aproximativ 29,000 metri pătraţi din Constanţa, în cadrul unei tranzacţii de 81 milioane de euro încheiate la finalul anului trecut, se arată într-un comunicat de presă.

City Park Mall of Constanţa a fost livrat în 2008 într-o zonă cheie din Constanţa şi găzduieste chiriaşi precum Cora, Zara, Bershka, Pull & Bear, Koton, LC Waikiki, Mango şi Domo.

"Tranzacţia City Park Mall of Constanţa reprezintă al doilea exit notabil al grupului Neocity pe piaţa din România, după tranzacţia-pionierat de vânzare a clădirilor de birouri Neocity Tower I şi II din centrul de afaceri al Bucureştiului", potrivit sursei citate.

Referitor la strategia viitoare a grupului israelian pe piaţa din România, Nimrod Ben Ami, CEO Neocity Group în România declară:"Mergând mai departe, avem încredere ridicată în viitorul pieţei din România şi, ca atare, suntem în căutare activă de noi oportunităţi de a investi aici".

Neocity Group este o companie imobiliară de dezvoltare şi investiţii, axată pe segmentele rezidential şi comercial din Europa Centrală şi de Est. Compania are sediul central în Tel Aviv, Israel, şi operaţiuni în Romania, Cehia şi Polonia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional