Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

NEPI si Carrefour Property deschid in noiembrie centrul comercial din Ploiesti

A.D. Investiţii /

NEPI si Carrefour Property deschid in noiembrie centrul comercial din Ploiesti

Fondul de investitii New Europe Property Investments (NEPI) in parteneriat cu divizia imobiliara a grupului Carrefour - Carrefour Property Romania, vor deschide in luna noiembrie a acestui an un nou centru comercial la Ploiesti - Ploiesti Shopping City. Centrul va avea o suprafata inchiriabila de 55.000 mp, iar investitia totala este estimata la 65 milioane de euro.

Proiectul, detinut in parti egale de cei doi parteneri, este situat in nordul Ploiestiului, in localitatea Blejoi, adiacent hypermarketului Carrefour deschis aici in anul 2005.

Ploiesti Shopping City va avea mai mult de 100 de magazine, restaurante, un cinematograf cu 12 sali (cel mai mare din afara Bucurestiului) si alte spatii de divertisment. De asemenea va fi deservit de peste 2.000 de locuri de parcare.

Pana in prezent au fost semnate contracte de inchiriere pentru peste 75% din suprafata noului centru comercial , iar pana la sfarsitul lunii iulie suprafata preinchiriata va depasi cel mai probabil 90%, a precizat Adriana Anton Damour, director general Carrefour Property Romania.

Lucrarile au inceput in luna decembrie a anului trecut. Pana la momentul de fata a fost finalizata structura de rezistenta, sunt aproape gata pardoseala si acoperisul si se desfasoara lucrarile la instalatii.

NEPI detine in Romania 29 de cladiri: centre comerciale, cladri de birouri si proprietati industriale. In acest an urmeaza sa inceapa in parteneriat cu Benevo Capital lucrarile la centrul de retail Vulcan Value Retail Center din Bucuresti.

Carrefour Property se ocupa de dezvoltarea, imbunatatirea si gestionarea proprietatilor comerciale ale grupului Carrefour. In Romania compania are in portofoliu adminsitrarea a 5 centre comerciale in Bucuresti, Ploiesti si Brasov.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional