Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

NEPI si Ovidiu Sandor incep constructia la The Office Cluj

A.D. Investiţii /

"The Office" din Cluj-Napoca.

"The Office" din Cluj-Napoca.

Fondul de investitii New Europe Property Investments (NEPI), in parteneriat cu omul de afaceri Ovidiu Sandor, demareaza lucrarile la proiectul "The Office" din Cluj-Napoca.

Cu o suprafata totala inchiriabila de 54.000 mp, acesta va fi cel mai important complex de birouri din afara Capitalei.

Organizarea santierului in centrul orasului Cluj-Napoca, pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Somesul de pe Bulevardul 21 Decembrie, incepe in aceste zile, fiind obtinute autorizatiile si avizele necesare din partea autoritatilor locale. Lucrarile la prima etapa a complexului clasa A, cu o suprafata inchiriabila de 19.000 mp, vor dura 14 luni. Proiectul va fi livrat in intregime pana in 2016 si va avea certificare BREEAM de cladire "verde", au precizat dezvoltatorii.

Finantarea primei etape va fi asigurata exclusiv din surse proprii ale partenerilor.

"Cladirea este gandita special pentru a asigura un grad ridicat de flexibilitate in ceea ce priveste suprafetele inchiriabile si posibilitatile de extindere. Practic, proiectul permite amplasarea a pana la 1.000 de persoane pe nivel, intr-un singur spatiu deschis", subliniaza Martin Slabbert, CEO NEPI.

"Dorim sa dezvoltam un adevarat pol al afacerilor in jurul complexului nostru de birouri, după modelul City Business Centre din Timisoara care s-a dovedit a fi un concept de succes. The Office va include o zona de servicii si de retail", completeaza Ovidiu Sandor.

Dezvoltatorii ţin să precizeze că au purtat deja discuţii cu o serie de potenţiali chiriaşi, iar odată cu demararea efectivă a lucrărilor se vor concretiza şi primele contracte de închiriere.

Pentru inchirierea de spatii in cadrul proiectului, si-au manifestat interesul companii din sectorul IT & C, zona serviciilor financiare, firme de inginerie si operatori de servicii.

NEPI a finalizat in noiembrie anul trecut centrul comercial Ploiesti Shopping City, dezvoltat in parteneriat cu Carrefour Property. De asemenea, NEPI mai detine pe segmentul de retail Pitesti Retail Park, Promenada Mall din Braila, iar pe partea de birouri, Floreasca Business Park, precum si City Business Centre Timisoara care a fost achizitionat de Grup in februarie 2012 de la Ovidiu Sandor.

Omul de afaceri Ovidiu Sandor este cunoscut pentru dezvoltarea proiectului City Business Centre Timisoara, cel mai mare complex de birouri de clasa A din afara Bucurestiului. Ansamblul este situat in zona centrala a orasului si, odata finalizat, va include 5 corpuri cu o suprafata inchiriabila de 43.000 mp. In prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B, C si D, cu o suprafata totala inchiriabila de 34.000 mp, urmand ca lucrarile de constructie la ultima unitate sa inceapa in acest an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional