Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Nimrod Zvik: "Care criză?"

C.P. Piaţa Imobiliară /

Aproximativ jumătate din apartamentele vândute au fost în proiectul Residenz Chitila.

Aproximativ jumătate din apartamentele vândute au fost în proiectul Residenz Chitila.

Reprezentanţii Be Igloo au vândut, în ultimele patru luni, 20 de apartamente şi sunt convinşi că, în lipsa zvonurilor des­pre Prima Casă, ar fi vândut dublu. Din portofoliul România Invest, proiectele pre­ferate de cumpărători au fost Residenz Chitila, Vitan Platinum Towers şi Ar­monia.

Întrebat despre criza economică văzută din perspectiva sectorului imobiliar, Nimrod Zvik, directorul de marketing al companiei, a declarat :

Residenz Chitila - primul loc în topul vânzărilor Be Igloo

Conform declaraţiilor date de reprezentanţii Be Igloo, aproximativ jumătate din apartamentele vândute au fost în proiectul Residenz Chitila. Directorul de marketing de la Be Igloo ne-a explicat:

Prima Casă - prieten sau duşman?

La începutul lunii iunie, Be Igloo era în discuţii avansate cu aproximativ 35 de clienţi care voiau să-şi cumpere o locuinţă, care îndeplineau condiţiile minime pentru cumpărarea acesteia şi care aleseseră apartamente din portofoliul România Invest. În acel moment, 80% dintre ei au declarat că vor să aştepte finalizarea programului Prima Casă, să afle ce oferă guvernul şi că nu vor să piardă o oportunitate, dacă ea există.

.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional