Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Nivelul tranzactiilor imobiliare a crescut in luna martie

C.T. Piaţa Imobiliară /

Nivelul tranzactiilor imobiliare a crescut in luna martie

Cifra de afaceri pentru tranzactiile imobiliare a inregistrat o crestere de 7% comparativ cu luna februarie 2013 (serie bruta). Ca serie ajustata, pentru acelasi interval de timp s-a inregistrat o scadere de 0,01%, potrivit unui comunicat emis de Institutul National de Statistica.

In luna martie 2013 comparativ cu luna martie 2012 s-a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri pe segmentul tranzactiilor imobiliare de 15,1% (serie bruta).

Ca seria ajustata, in luna martie 2013 fata de martie 2012 s-a inregistrat o crestere de 13,4%.

Primul trimestru al anului 2013 a inregistrat un nivel cu 13,6% mai mare al cifrei de afaceri, comparativ cu primul trimistru al anului 2012 (serie bruta). Ca serie ajustata, cifra de afaceri pe sectorul tranzactiilor imobiliare in trimestrul I al anului 2013 a fost cu 13% mai mare decat cea inregistrata in trimestrul I al anului 2012 potrivit Institutului National de Statistica (INS).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional