Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Noi chiriasi in City Business Centre Timisoara

I.D. Piaţa Imobiliară /

City Business Centre Timisoara a anuntat semnarea a doua contracte noi de inchiriere in cladirea C a complexului de birouri. Suprafata inchiriata totalizeaza 750 mp, iar noii chiriasi sunt OMV Petrom si Expert Petroleum.

Ovidiu Sandor, dezvoltatorul CBC Timisoara, a declarat: "Cele doua noi contracte de inchiriere din cladirea C, concretizate in acest inceput de an, alaturi de alte cateva contracte de extindere in cladirile noastre, pe care speram sa le anuntam cat de curând, reprezinta inca un semnal pozitiv pentru piata timisoreana."

City Business Centre Timisoara este un complex de birouri clasa A, situat in zona centrala a orasului, dezvoltat de Ovidiu Sandor si achizitionat de fondul sud-african de investitii, NEPI, la inceputul anului 2012.

Proiectul va include cinci corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. In prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B, C si D cu o suprafata totala de 34.000 mp inchiriabili, urmand ca ultima etapa sa fie finalizata in cursul anului 2014.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional