Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Noi investitii anuntate pentru spitalele oradene

A.D. Investiţii /

Primaria Oradea urmeaza sa extinda cladirea Spitalului Municipal Oradea cu 350 mp, dispusi pe trei nivele. Investitia va fi realizata printr-un parteneriat cu firma de dializa Fresenius si cu Clinica Maria.

De asemenea, un proiect important pentru urmatorii doi ani vizeaza construirea unei cladiri noi pentru Policlinica. Aceasta va fi ridicata ori in parcarea Unitatii de Primire Urgente (UPU), ori in parcarea din fata spitalului. Totodata, UPU va fi extinsa, a mentionat managerul de spital, Gheorghe Carp.

In prezent, municipalitatea deruleaza o serie de investitii in spitale cu finantare de la Ministerul Sanatatii, bugetul local si fonduri europene. Astfel, pana la sfarsitul acestui an vor fi finalizate lucrarile de reabilitare la corpul de Maternitate. In prezent, mai trebuie reabilitata o subsectie si subsolul cladirii. Fondurile necesare vor fi alocate la viitoarea rectificare bugetara operata de Guvern.

In paralel, la cladirea B a Spitalului Judetean, sunt in derulare investitii in reamenajarea si dotarea sa cu scopul realizarii unui centru de cardiologie si a unui bloc operator.

De asemenea, la Spitalul Municipal este in curs de reabilitare sectia de neurologie din cladirea principala, lucrari cu o valoare de 500.000 de euro. Acestea vor fi finalizate pana la sfarsitul anului, potrivit reprezentantilor Primariei Oradea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional