Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Noi investitii in cadrul Spitalului Judetean Oradea

I.D. Investiţii /

Noi investitii in cadrul Spitalului Judetean Oradea

Au demarat lucrarile de modernizare a sectiilor de obstetrica neonatologie ale Spitalului Judetean Oradea.

Executantul proiectului este societatea Selina, careia i-a fost atribuit contractul in valoare de 6,99 milioane lei fara TVA.

Gheorghe Carp, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea a declarat: "Amplasamentul a fost predat la inceputul acestei saptamani, iar pregatirea santierului de lucru a inceput deja. Practic lucrarile se vor desfasura la nivelul I si II al cladirii, urmand ca la final sectiile de gravide si nou nascuti sa capete o infatisare moderna. Totodata, se va avea in vedere izolarea termica cu polistiren expandat a corpurilor B1 si B2, fapt care va duce la scaderea cheltuielilor de incalzire pe timp de iarna, dar si la cresterea confortului termic pe perioada verii."

Lucrarile de reabilitare vor fi unele complexe, urmand sa fie inlocuite instalatiile sanitare, instalatiile electrice, instalatiile medicale, dar si instalatiile de incalzire ventilatie.

Reabilitarea cladirii presupune executarea lucrarilor de baza (recompartimentari, schimbarea finisajelor, dotarea etajelor) si a lucrarilor de modernizare (schimbarea pardoselilor, a tamplariei, izolare planseu, izolare termica, inlocuirea instalatilor medicale, a tablourilor electrice etc).

Termenul de finalizare al lucrarilor de reabilitare este de 365 de zile de la inceperea lucrarilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional